Asianajotoimisto Ylikraka Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 vuoden kokemuksella ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

 

Asiantuntijamme ovat perehtyneet erityisesti insolvenssioikeuteen ja siihen liittyviin riita- ja rikosasioihin. Lisäksi osaamisalueitamme ovat muun muassa yhtiöoikeus, yritys- ja rahoitusjärjestelyt sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöoikeus.

 

Asianajotoimisto Ylikraka Oy:n tavoitteena on toimia kustannustehokkaasti, joustavasti sekä ottamalla huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet.

Asianajotoimisto Ylikraka Oy:n asiantuntemukseen kuuluu kaikki insolvenssioikeuden eri osa-alueet sekä niihin liittyvät juridiset näkökulmat. Asiantuntijoidemme kokemus on karttunut usean vuosikymmenen ajan lukuisten konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyiden myötä. Hoidamme kaikenkokoiset konkurssitoimeksiannot aina toiminimistä laajoihin konserniyhtiöihin. Lisäksi asiantuntijamme ovat toimineet yrityssaneerauksissa selvittäjinä toteuttaen laajoja konsernirakenteiden muutoksia ja muita yritysjärjestelyjä.

 

Hoidamme jokaisen toimeksiannon tehokkaasti ja ammattitaidolla alusta loppuun.

 
 

OTA YHTEYTTÄ

Pertti Ylikraka  asianajaja, ekonomi, osakas
pertti.ylikraka(at)ylikraka.fi
Puh. 0400 405 661
 
Kristiina Kaarte  asianajaja, dip.ins., osakas
Kristiina.kaarte(at)ylikraka.fi
Puh. 050 310 1594

Käyntiosoite

Jaakonkatu 3 A (Graniittitalo, Kamppi)

00100 HELSINKI

etunimi.sukunimi(at)ylikraka.fi

yhteydenottopyyntö